Foto Kino Linders is 110 jaar oud, maar nog steeds een modern en groeiend bedrijf binnen de Nederlandse fotohandel met een fysieke winkel in het hartje van Venlo. Wij werken met een klein enthousiast team en zijn zeer trots op onze moderne fotospeciaalzaak. Wij hebben een groot assortiment fotoapparatuur en zijn officieel dealer van alle bekende camera merken.
 
Naast onze winkel groeit ook onze uitgebreide webshop in snel tempo en met trots mogen we zeggen dat we thans door heel Nederland leveren. We richten ons met name op de serieuze amateurfotografen en vakfotografen. Bij ons staan kwaliteit, service en een goed klantencontact hoog in het vaandel.
 
Wij zijn per direct opzoek naar een gedreven en flexibele verkoper met die -met hart voor de klant- van aanpakken weet. Als verkoper binnen onze organisatie streef je ernaar om onze klanten op een goede manier te ondersteunen met zijn of haar aankoop. Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld, enthousiast en communicatief vaardig. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Daarnaast ben je representatief, durf je gemakkelijk op een klant af te stappen en heb je grote affiniteit met onze producten.
 
Verkoopervaring, kennis van fotografie en Photoshop hebben onze voorkeur.
 
Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:
 
• Het goed adviseren van onze klanten
• Verwerken van online verkopen
• Pasfoto’s maken
• Assisteren bij onze fotoservice
 
Schriftelijke reacties aan: 
 
Foto Kino Linders, Klaasstraat 32, 5911JR, Venlo