Foto Kino Linders is onderdeel van een uniek samenwerkingsverband van fotospeciaalzaken in Nederland. Voortkomend uit ons lidmaatschap van Ringfoto Nederland hebben 23 collega-fotospecialisten de handen in een geslagen en besloten om collectief naar buiten te treden met geweldige acties en aanbiedingen. We brengen zo niet alleen grote voordelen naar een fotospecialist bij u in de buurt, maar zorgen er ook voor dat nieuwe producten als eerste onder uw aandacht komen. Op deze pagina vermelden we actuele, lopende aanbiedingen van de Fotospecialisten, die bij ons verkrijgbaar zijn. Op de website www.defotospecialisten.nl vindt u een overzicht van de winkels, waarmee we samenwerken en eveneens de lopende aanbiedingen.

Het is een tijd waarin we steeds meer wennen aan dat service en advies worden geboden door callcenters, chatboxen, afstandelijke help-deskmedewerkers, online instructievideo’s en ingewikkelde retour- en omruilprocedures. Voor advies en service bij foto- en videoproducten is dat niet anders en wordt de meeste technische ondersteuning en informatie online gegeven en geeft de verstrekte tekst en uitleg vaak nét niet het antwoord dat je nodig had.

Hoe verfrissend is het dan, dat er ook nog échte winkels zijn. Met verkopers en adviseurs, die goed naar je luisteren en je perfect en op maat deskundig advies kunnen geven over alles wat je op het gebied van foto en video aan zou kunnen schaffen? En dat in jouw directe omgeving, waardoor een snel bezoek aan een speciaalzaak heel goed mogelijk is.