22 SEPTEMBER FIRMWARE FRIDAY

Onze firmware friday is helemaal volgeboekt. Geen nood, we organiseren regelmatig een firmware friday.

Net zoals onze PC’s, telefoons en tablets komen er ook software-updates uit voor onze fotocamera’s. Deze updates noemen we Firmware en ze kunnen mooie, nieuwe features of verbeteringen bevatten. Denk aan de ondersteuning van nieuwe objectieven, software van nieuwere camera’s die ook voor eerdere modellen beschikbaar komt en nieuwe functies zoals b.v. focus-stacking. Maar omdat deze updates niet automatisch door de camera gedownload worden ontglippen ze vaak aan onze aandacht.

Per merk of type het kan verschillen hoe het updaten moet gebeuren, wat bij sommige camera bezitters een beetje koudwatervrees met zich meebrengt. Geen nood: Wij gaan het voor je doen!

Vrijdag 22 september kan je gebruik maken van onze expertise. Behalve dat we de nieuwe firmware in je camera zetten maken we meteen even je camera schoon en doen we een kleine check. Kopje koffie erbij? Geen probleem!

Wel vragen we je hiervoor een afspraak te maken via onderstaande formulier. Het aantal plaatsen is beperkt! 

Praktische details

Voor het uitvoeren van een firmware update moet de accu van de camera 100% vol zijn. Tevens moet er een lege geheugenkaart in zitten.

Ben je Goldmember? Dan is de Firmware Update kosteloos; neem wel je boekje én pasje mee! Geen Goldmember? Dan bedragen de kosten €49,95