Portretfotografie

Naast een fotowinkel biedt Foto Kino Linders ook professionele fotografie. U kunt bij ons terecht voor al uw studiowerk, portretten en (huwelijks)reportages.

In onze fotostudio maken we eigentijdse portret- en familiefoto’s. Eigen wensen zijn vanzelfsprekend bespreekbaar. Eigenlijk is alles mogelijk, van zwangerschapsfotografie tot glamourportret. Van 1 tot 10 personen. In verschillende opstellingen en rekwistieten. Op aanvraag is visagie mogelijk. De bijkomende kosten zijn vanaf € 35,-.

Het moet vooral leuk zijn en ongedwongen. Laat je verrassen!  Wij werken uitsluitend op afspraak. Deze afspraak kan -behoudens huwelijksreportages- tot 24 uur van te voren geannuleerd worden. Bij niet tijdige annulering worden de opnamekosten in rekening gebracht.

In ons laboratorium drukken wij alles zelf af. Van foto tot fotoboek, van fotovergroting tot canvasdoek. (De grootste maat die wij momenteel leveren is 1 bij 2 meter) Zo houden wij de kosten en de kwaliteit in de hand. Ook zijn erg korte levertijden gegarandeerd. Gemiddeld kunnen we binnen een dag de bestelling afleveren. Ook hebben we nogal wat lijsten in voorraad, vanaf XENOS/IKEA prijsnivo tot maatwerk in het hogere segment. Door een samenwerking met een van de grootste lijstenfabrikanten in de regio, is vrijwel elke maat in elke kwaliteit leverbaar.

De door ons gemaakte foto’s kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden, zoals website en etalage. Mocht U hier bezwaar tegen hebben, gelieve dit bij de reservering of fotosessie aan te geven.

Het auteursrecht is voorbehouden aan de fotograaf. Wegens kwaliteitsborging verstrekken wij géén digitale bestanden.

 

Portret shoot 03
Portret shoot 01
Portret shoot 02