Kies voor optimale zekerheid!

Een ongeluk zit in een klein hoekje! Hoe voorzichtig je ook bent, er kan altijd iets gebeuren met je kostbare foto- of videoapparatuur. Ook als het buiten je eigen schuld is. Voor een aantal situaties geldt, dat de fabrieksgarantie niet van toepassing is op een euvel aan de apparatuur. Simpelweg omdat het in dat geval geen fabrieksfout is. We spreken in zo’n geval van ‘onheil van buitenaf’. Daaronder verstaan we bijvoorbeeld:

Vallen – Stoten – Waterschade – Kortsluiting, brand en blikseminslag – Diefstal (inbraak of beroving)

In zo’n situatie biedt de All Risk Flex verzekering uitkomst! Deze cameraverzekering dekt veel schades, die niet onder een fabrieksgarantie vallen. 

Vanaf dag 1 uitstekende dekking bij schade of diefstal.

Direct ingaande dekking

Met WERTGARANTIE All Risk Flex ben je vanaf de eerste dag van je aankoop verzekerd tegen de dure reparatiekosten voor je camera, objectief of flitser. Dit geldt ook voor gebruikte apparaten! En ook de apparaten die je al bezit, kun je verzekeren. Hierbij speelt de leeftijd van het apparaat geen rol. In geval van total loss loopt je All Risk Flex verder op het vervangende apparaat.

Voordelig en flexibel

All Risk Flex biedt een uitgebreide aanvulling op je wettelijke rechten en de fabrieksgarantie. De looptijd van All Risk Flex is één jaar en daarna maandelijks opzegbaar.

Voorkom hoge reparatiekosten

Er kunnen met je nieuwe apparaat allerlei ongelukjes gebeuren: vallen, stoten of waterschade. In deze gevallen zorgen wij ervoor dat je apparaat kosteloos wordt gerepareerd, zodat je daar geen omkijken naar hebt.

Aankoopbijdrage

En als reparatie niet meer mogelijk is, dan vergoeden wij tenminste €150,- voor de aanschaf van een vervangend apparaat, tenzij de dagwaarde hoger is. Deze aankoopbijdrage stijgt jaarlijks met €25,- wanneer in de eerste twee verzekeringsjaren geen schade wordt gemeld aan de verzekeraar. De aankoopbijdrage is altijd beperkt tot de daadwerkelijk gemaakte kosten voor de aanschaf van een vervangend apparaat.

Premiumdekking

Voor slechts €2,00 extra heb je de meest uitgebreide dekking. Dan zijn ook schades door slijtage, nalatigheid en ongevallen gedekt. Kijk in de voorwaarden voor de maximale vergoedingen.

Diefstal- en verliesdekking

En wil je ook de uitgebreide diefstaldekking dan betaal je hiervoor slechts €2,00 extra per maand.