Test nu zelf je favoriete Sigma voor Sony objectief!

De Sigma Lenzenproeverij is de perfecte gelegenheid om uw favoriete Sigma objectief in de praktijk te testen! Binnenkort is in onze winkel de Sigma demonstratie collectie aanwezig, met daarin de meest geliefde objectieven voor uw Sony camera. U kunt het objectief van uw keuze gedurende een dagdeel naar hartelust testen. Als u daarna besluit het objectief aan te schaffen krijgt u maar liefst 10% korting op de aanschafprijs! Deze kortingsactie is uitsluitend geldig bij bestelling tijdens de Sigma Lenzenproeverij Dagen.

Wat maakt Sigma bijzonder?

Sigma is een Japanse fabrikant van optische apparatuur en is in 1961 opgericht. Waar veel camera’s en lenzen gedeeltelijk of volledig in China gemaakt worden, produceert Sigma alles in Japan. Van de meest hoogwaardige lenselementen tot de kleinste schroefjes. Zo heeft Sigma de ultieme kwaliteitscontrole en kan het garant staan voor de degelijkheid en duurzaamheid van de lenzen. De objectieven van Sigma staan bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Sigma is in Nederland vertegenwoordigd door Sigma Benelux in Houten. Met een eigen service afdeling met veel expertise is het prettig, dat de lijntjes kort zijn. Levering vindt plaats vanuit het eigen magazijn, waardoor snelle levertijden kunnen worden gegarandeerd. Het objectieven-assortiment bestaat uit de drie objectief-lijnen Contemporary, Art en Sports.

CONTEMPORARY

  • Nieuwste technologie
  • Combinatie van optische prestaties en compact formaat
  • Zeer betaalbaar

ART

  • Sublieme optische prestaties
  • Gericht op artistiek gebruik
  • Voor de meest kritische fotografen

SPORTS

  • Sublieme optische prestaties
  • Gericht op razendsnelle acties
  • Voor sport- en natuurfotografen
  • Spatwaterdichte sealing

Ringfoto fotowedstrijd: Lente

Doe mee met de fotowedstrijd van Ringfoto en misschien win jij wel de hoofdprijs: een cadeaubon ter waarde van € 75,00!

Om deel te nemen aan de fotowedstrijd is het de bedoeling dat je jouw mooiste en/of leukste foto hieronder uploadt. Het maakt niet uit wat voor foto het is, zolang het thema van de foto maar Lente is. Misschien wil je op dit moment niet de deur uit om jouw beste foto te maken, maar heb je deze wel al eerder gemaakt. Dan stuur je die gewoon in! De foto wordt vooraf beoordeeld voordat het gepubliceerd wordt.

De winnaar van de fotowedstrijd wordt gekozen door onze vakjury en wint een cadeaubon ter waarde van € 75,00.

Uit 10 deelnemers die een foto hebben ingezonden met de meeste stemmen worden drie winnaars geloot, deze drie gelukkigen winnen een cadeaubon van € 25,00. Dus zorg dat jouw mooiste en/of leukste foto goed is voor de hoofdprijs of bij de 10 inzendingen met de meeste stemmen zit.

De Ringfoto fotowedstrijd: Lente duurt t/m 30 juni 2021.