In principe zijn de meest populaire SIGMA objectieven aanwezig tijdens een lenzenproeverij. Het kan echter voorkomen dat een objectief tijdelijk niet beschikbaar, of op het door jou gekozen tijdstip reeds gereserveerd is. Mocht dit de lens van jouw keuze zijn zullen we je vanzelfsprekend vooraf berichten.

Reserveer via onderstaand formulier de lens van jouw keuze. Bij KIES HIER LENS 1 staan de objectieven die gegerandeerd aanwezig zijn tijdens de lenzenproeverij. Bij KIES HIER LENS 2 staan alle Sigma objectieven; als je hier een keuze uit maakt zullen wij deze lens bij Sigma aanvragen.

Praktische details

Onze proeverij is op vrijdag 24 & zaterdag 25 mei. De lenzen zijn op te halen en te retourneren binnen het gekozen tijdsblok. In overleg kan ter plekke een langere tijd afgesproken worden mits de te proberen lens niet gereserveerd is voor een aansluitend tijdsblok.

Als borg vragen we je om een geldig legitimatiebewijs achter te laten. Wanneer je dat liever niet doet, kun je ook de volledige waarde van de lens betalen. Het legitimatiebewijs of de borgsom krijg je terug bij het terugbrengen van de lens.