Foto's in album

Het overgrote merendeel van alle foto’s worden tegenwoordig met een digitale camera genomen. Hoewel men nu sneller geneigd is om veel meer foto’s dan “vroeger” te maken, worden er niet méér foto’s afdrukt. Laat staan in een fotoalbum geplakt. Hier kunt u nu verandering in brengen! Bij Foto Kino Linders heeft u de keuze uit een zeer breed assortiment van (echte) fotoboeken, waarin uw digitale foto’s het best tot hun recht komen.

 

Album 01
Album 03
Album 02

Wij bieden voor elke wens een passende oplossing, via een aantal leveranciers, die elk hun eigen producten en prijzen hanteren. Wij adviseren u deze software uitsluitend voor het maken van albums te gebruiken; alle ander producten verzorgen wij graag voor u in de winkel (met zeer korte levertijden).

Met behulp van de Fotoboek Assistent is uw album in slechts 3 minuten gereed. Binnen 7 werkdagen heeft u een professioneel gedrukt en ingebonden fotoboek in handen. Kies een linnen cover, hardcover, softcover of een schriftomslag. Kies uit verschillende lay-outs en achtergronden, of maak uw eigen stijl.