VRIJDAG 12 JULI NIKON DEMO DAG

Tijdens deze demodag:

• Van 11:00 tot 17:00 Touch & Try van alle nieuwe Nikon modellen, inclusief de Z6III en de Z 28-400mm.

• Om 10:30 & 13:30 Lezing door persfotograaf Stefan Koopmans (op inschrijving, beperkt aantal plaatsen).

• Bij aankoop van een Nikon camera EXTRA KORTING, bovenop de al lopende KASSAKORTING.

• Bij aankoop van een Nikon camera GRATIS GOLDMEMBER lidmaatschap.

Emile de Jong

“Ik heb een passie voor mooi beeld en omgang met mensen. Ik houd van echte connecties, echte emoties – vastgelegd op het juiste moment. Tevens kan ik goed over fotografie vertellen in normale mensen taal. Ook dat is mijn passie!”

Emile de Jong van de Nikon School is er van 11:00 tot 17:00 om al jouw vragen over Nikon apparatuur te beantwoorden. De Nikon School: een team van 5 trainers die jou helpen bij je reis door de wereld van fotografie en film.

“Wij zijn er om jou te helpen meer plezier te hebben in fotografie.”

Stefan Koopmans

“Wanneer ik foto’s maak probeer ik open te staan voor iets meer. Iets onverwachts. Het is niet altijd zeker dat het zal gebeuren. Maar als het gebeurt, kan er iets moois ontstaan. Als fotograaf moet je daar op voorbereid zijn en op kunnen anticiperen. Alleen dan bestaat de kans dat je iets heel erg bijzonders maakt.”

Stefan Koopmans gebruikt als professioneel fotograaf Nikon apparatuur. Als o.a. persfotograaf moet hij kunnen bouwen op zijn camera en deze blind vertrouwen. In Nikon heeft Stefan zijn ideale partner gevonden.

Stefan geeft op deze demodag 2 inspirerende lezingen over zijn werk en apparatuur. Schijf je in voor deze lezing om zeker te zijn van een plekje (het aantal plaatsen is beperkt).

Programma:

Vrijdag 12 juli:

11:00 – 17:00: Touch & Try door Emile de Jong

10.30 uur Lezing Stefan Koopmans
13.30 uur Lezing Stefan Koopmans

Praktische details:

Er zijn 2 lezingen door Srefan Koopmans. Het aantal plaatsen per presentatie is beperkt. Je plaats is definitief gereserveerd na ontvangst van onze bevestigingsmail.

De lezingen starten om 10:30 en 13:30 uur. Inloop is 15 minuten vooraf; wij zorgen voor koffie/thee met wat lekkers.

EXTRA KORTING BIJ AANKOOP TIJDENS ONZE DEMO DAG

Tijdens onze DEMO DAG geniet je ook nog eens van EXTRA KORTING. Bovenop de lopende KASSAKORTING van NIKON krijg je nog eens……ja, dat houden we nog even geheim.